Resgodis-bloggen

Resgodis-bloggen

Om bloggen

Här finns berättelser från våra husbilsresor, men även om vandring på Kanarieöarna, en vecka i New York och en resa till Indien.

Vi har också en hemsida: resgodis.se. Där har vi sammanfattat våra resor (för den som inte orkar läsa blogg) och samlat information om campingar och ställplatser vi besökt.

På hemsidan har vi också skrivit om några andra resor till Kuba, Thailand, Italien och Spanien.

Falkolts Dalslandskrog, augusti 2014

Husbil i SverigePosted by Admin 14 Nov, 2014 08:30

6-7 augusti 2014, Dalsland

En 50-års present skulle avnjutas på Falkholts Dalslandskrog och vi tog husbilen till Norebyns café och camp som ligger granne med restaurangen. Våra vänner hade hyrt en stuga där och vi parkerade husbilen precis utanför med härlig utsikt över sjön Grann.

Falkholts erbjuder en mysig miljö med "hemma känsla", personlig service och otroligt god mat. Vi hade beställt en avsmakningsmeny med vinpaket och överlämnat allt åt kocken. Det blev stor succé med en mängd små rätter: zucchini-soppa, gös-tartar, lax-carpaccio, abborre, älgstek, rådjur och som avslutning fick vi 5 mini-desserter. Vinerna, både vitt, rött och sött, var väl anpassade till maten och mycket goda. Ja, allt smakade underbart gott.

Dagen därpå vaknade vi till strålande solsken och tog ett morgondopp i sjön innan vi åt frukost på altanen. Vi är supernöjda med vår tur till Dalsland och den här "pärlan" mitt i dom djupa skogarna kommer vi att återvända till.