Resgodis-bloggen

Resgodis-bloggen

Om bloggen

Här finns berättelser från våra husbilsresor, men även om vandring på Kanarieöarna, en vecka i New York och en resa till Indien.

Vi har också en hemsida: resgodis.se. Där har vi sammanfattat våra resor (för den som inte orkar läsa blogg) och samlat information om campingar och ställplatser vi besökt.

På hemsidan har vi också skrivit om några andra resor till Kuba, Thailand, Italien och Spanien.

Marstrand, augusti 2013

Husbil i SverigePosted by Admin 14 Nov, 2013 13:40

17-18 augusti 2013, Marstrand

"Mini", som nu har fyllt 10år, följde med oss en helg till Marstrand. Vi parkerade husbilen på Marstrands camping och promenerade ner till färjan. Alla var hungriga så vi gick nästan direkt till Lasse Maja's krog. "Minis" favoriträtt är fisksoppa, men den var slut så hon åt köttbullar med makaroner istället och vi andra åt kummel. Allt smakade väldigt gott och tallrikarna skrapades helt rena.


Mätta och belåtna vandrade vi iväg utmed kajen och tog promenadstigen ut på klipporna. "Mini" visade oss stigarna till "nålsögat", "grottan" och några fina utsiktsplatser. Efter äventyret ute på klipporna åt vi en välförtjänt glass vid kajkanten och tog sedan färjan tillbaka. Vi pausade en kort stund i husbilen och spelade därefter en tuff match på campingens minigolfbana. Till slut blev det lördagsmys i husbilen och sedan sov vi gott alla tre.

Nästa dag regnade det och blåste ordentligt så vi åkte direkt hem. Men vi var nöjda och tyckte det var perfekt att besöka Marstrand vid den här årstiden. Allt är fortfarande öppet men de flesta turisterna har gett sig av. Ingen trängsel, man har Marstrand nästan för sig själv.